Zoek je een content marketeer?

Op zoek naar content voor je WordPress website of social media kanalen?

Contentmarketing

Contentmarketing is een vorm van marketing gericht op het maken, publiceren en distribueren van content voor een online doelgroep. Het wordt door organisaties ingezet om:

  • De aandacht te trekken en leads te genereren
  • Het klantenbestand uit te breiden
  • De online verkoop te verhogen
  • De merkbekendheid of geloofwaardigheid te vergroten
  • Een online community van gebruikers te vergroten

Contentmarketing trekt potentiële klanten aan en transformeert deze in klanten door waardevolle content te maken en te delen.

Contentmarketing helpt bedrijven bij het creëren van duurzame merkloyaliteit, biedt waardevolle informatie aan consumenten en creëert een bereidheid om in de toekomst producten van het bedrijf te kopen. Ook bouwt het vertrouwen op met het publiek.

Vaak wordt content gecombineerd met Google Ads of Sociale Media Advertising. Het centrale onderdeel van de campagne is altijd uw WordPress website. Ik maak gebruik van verschillende premium social media automation tools om de juiste content, op het juiste moment en op de juiste kanalen naar de doelgroep te brengen.

 

Voor welke kanalen maak ik content?

Voorbeelden van content 

Bekijk hieronder de verschillende soorten content die ik publiceer voor mijn klanten.

Website teksten

Website teksten | SEO-teksten

Interactieve calculatietool

Zorgt voor leads via je WordPress website. Speciaal gemaakt voor jouw branche | Offertetool

Brochure / whitepaper

Op maat gemaakt ontworpen en geschreven.

Social media posts

Facebook | Google My Business | Instagram | LinkedIn 

Blogposts

Goed voor de vindbaarheid, thought leadership en zijn sharable op de socials.

Korte animatievideo's

Voor op de website of op social media.

Contentpakketten

Besteed meer tijd aan het runnen van je bedrijf en minder tijd aan je zorgen te maken over je contentmarketing. Ontvang 20% korting op een jaarlijks pakket.

Contentpakketten

Besteed meer tijd aan het runnen van je bedrijf en minder tijd aan je zorgen te maken over je contentmarketing. Ontvang 20% korting op een jaarlijks pakket.

Veelgestelde vragen

Welke tools gebruik je?

Enkele tools die ik gebruik zijn: WordPress, Photoshop, Canva, Social Pilot, Adobe XD, Google Forms, E&P Cost Calculator, Google Ads en het Facebook advertentieplatform.

Hoe kan ik een traject starten?

Lees deze pagina goed door en kijk vooral naar de pakketten die ik aanbied.  Stuur me daarna een bericht via de chat of e-mail of geef me een belletje. Dan kunnen we de businesscase bespreken en kijken of jullie mijn hulp kunnen gebruiken. Anders kan ik je mogelijk doorsturen naar andere partijen in mijn netwerk.

Wat is de levertijd?

De maandelijkse pakketten starten meestal binnen 5 werkdagen. Op een whitepaper of calculatietool zit meestal wel een levertijd van twee tot 4 weken. 

Wat zijn de prijzen?

Dat is afhankelijk van het type content. Een whitepaper, offertetool of calculatietool zit meestal rond de € 400,-.  Ik reken bij websiteteksten of blogs ongeveer € 50,- per 500 woorden. Bekijk ook mijn contentpakketten hierboven als je op een continue basis wilt werken aan je contentmarketing.  

Artikelen

WordPress trends 2019

In dit artikel van vind je enkele grote veranderingen en WordPress-trends die je zult zien 2019. Een aantal daarvan zijn al enige tijd in het nieuws, terwijl anderen zich nog 'ondergrond' ontwikkelen.

Reviews van klanten

Hoe maak je een link die je naar klanten kan sturen om een Google review te schrijven? Reputatiemarketing wordt belangrijker. Zorg dat je een constante stroom van reviews krijgt van je klanten.

WordPress onderhoud

Elke WordPress-website heeft dezelfde basisbehoeften. Ik heb deze behoeften gegroepeerd in zes essentiële services en ze als kern opgenomen in al mijn WordPress-onderhoudspakketten.

Morgen al content online?

Neem dan nu contact met me op!