Wie is Demian Tacq eigenlijk?

WordpPress en marketing specialist die organisaties helpt bij het realiseren van online oplossingen.  

Toen ik afstudeerde voor mijn master Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit zes jaar geleden wist ik al dat ik niks met de diploma’s ging doen. Ik heb nog even bijgeklust bij DUO en dat maakte mij nog zekerder dat ik niet thuis hoor in het publieke domein.

Omdat ik tijd- en plaatsonafhankelijk wilde werken en wel enige interesse in het digitale domein had ben ik HTML gaan leren. En daarna CSS. En daarna WordPress, Woocommerce, Photoshop, UX, websiteonderhoud, hosting een beetje PHP, wat Javascript, SMA, SEA en SEO. Je begrijpt het wel, het houdt nooit op als je er eenmaal ‘in’ zit. Daar houd ik van. Geen repetitieve taken, maar elke keer een nieuwe uitdaging. Ondertussen ben ik een all-round digital marketeer en website developer. 

Anno 2020

Anno 2020 ben ik eigenlijk uit mijn jasje gegroeid als ZZP’er en ‘WordPress specialist’ en werk ik vanuit mijn bedrijf Agency 6 voor zo’n veertig vaste klanten (vooral uit het MKB, maar ook uit de overheid) waarvoor ik (en mijn team) uiteenlopende taken uitvoeren op het gebied van online marketing, webdesign, web- en appdevelopment.

Langdurige werkrelaties en geen webshops van € 700,-

Mijn klanten hebben geen marketingbudget van € 500,- euro per jaar of willen een webshop laten bouwen voor € 700,-. Ik raad je dan aan om op Udemy een paar cursussen te gaan volgen of iemand in je omgeving te vragen je te helpen. Er zijn geen serieuze (Nederlandse) professionals (en al helemaal geen agencies) die met de voorgenoemde budgetten iets constructiefs voor je kunnen betekenen. Abonneer je dan ook op mijn Facebookpagina, waar ik een paar keer per week tips geef over websites en online marketing in het algemeen.

Mijn filosofie is dat we als zakenpartners een kwalitatief hoogwaardige relatie moeten opbouwen die informeel van aard is. Maar als het gaat om het behalen van de projectdoelen verwacht ik dat we eerlijk – en als het moet- hard naar elkaar zijn. Dat houdt ons scherp, daardoor boeken we de beste resultaten en worden deadlines gehaald.

Nog meer over mij

Het bourgondische Breda is waar ik geboren en getogen ben, en waar ik woon en werk in het mooie Ginneken samen met mijn vriendin Renée. We houden van reizen, dus het kan zomaar zijn dat ik op een strand in Mexico, Indonesië of Colombia zit tijdens een businessmeeting via Skype.

Daarnaast sport ik veel en heb ik een bovengemiddelde interesse voor geopolitieke ontwikkelingen, futurisme en geschiedenis (hier komt toch die Master bestuurskunde om de hoek kijken).

Heb je tot hier gelezen?

Dat is mooi, want dan ben je niet afgehaakt en is de kans groter dat wij bij elkaar passen op zakelijk vlak. Heb je een vraag of wil je gewoon een keer kennismaken? Bel naar +31 76 889 44 97, stuur een berichtje via Whatsapp op mijn mobiele nummer (+31615057108) of mail naar info@demiantacq.nl.

Artikelen

WordPress trends 2019

In dit artikel van vind je enkele grote veranderingen en WordPress-trends die je zult zien 2019. Een aantal daarvan zijn al enige tijd in het nieuws, terwijl anderen zich nog 'ondergrond' ontwikkelen.

Reviews van klanten

Hoe maak je een link die je naar klanten kan sturen om een Google review te schrijven? Reputatiemarketing wordt belangrijker. Zorg dat je een constante stroom van reviews krijgt van je klanten.

WordPress onderhoud

Elke WordPress-website heeft dezelfde basisbehoeften. Ik heb deze behoeften gegroepeerd in zes essentiële services en ze als kern opgenomen in al mijn WordPress-onderhoudspakketten.