Wie is Demian Tacq eigenlijk?

WordpPress en marketing specialist die organisaties helpt bij het realiseren van online oplossingen.  

Toen ik afstudeerde voor mijn master Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit zes jaar geleden wist ik al dat ik niks met de diploma’s ging doen. Ik heb nog even bijgeklust bij DUO en dat maakte mij nog zekerder dat ik niet thuis hoor in het publieke domein.

Omdat ik tijd- en plaatsonafhankelijk wilde werken, een probleem had met autoriteit en enige interesse in het digitale domein had ben ik HTML gaan leren. En daarna CSS. En daarna WordPress, Woocommerce, Photoshop, UX, een beetje PHP, wat Javascript, Google Ads en SEO. Je bgrijpt het wel, het houdt nooit op als je er eenmaal ‘in’ zit. Daar houd ik van. Geen repetitieve taken, maar elke keer een nieuwe uitdaging.

Ik los problemen op

Ondertussen heb ik zo’n twintig vaste klanten (vooral uit het MKB) waarvoor ik uiteenlopende taken uitvoer op het gebied van online marketing en webdevelopment. Ik presenteer mezelf als WordPress Specialist, omdat ik daar alles van weet (en vooral omdat ik daarom niet ondergesneeuwd wordt door de duizenden “marketinggoeroe’s” op Google). Maar ik kan eigenlijk veel meer. Van complete webshops tot korte bedrijfsfilmpjes en van het schrijven van blogposts tot social media automation campagnes. Vaak bellen klanten mij om iets voor ze uit te zoeken, waar ik zelf ook nog vrij weinig van weet.

Langdurige werkrelaties en geen webshops voor € 700,-

Mijn klanten hebben geen marketingbudget van € 500,- euro per jaar of willen een webshop laten bouwen voor € 700,-. Ik raad je dan aan om op Udemy een paar cursussen te gaan volgen of iemand in je omgeving te vragen je te helpen. Abonneer je ook op mijn Facebookpagina, waar ik een paar keer per week tips geef over websites en online marketing in het algemeen. Er zijn geen serieuze (Nederlandse) professionals die met de voorgenoemde budgetten iets constructiefs voor je kunnen betekenen.

Mijn filosofie is dat we als zakenpartners een kwalitatief hoogwaardige relatie moeten opbouwen die informeel van aard is. Maar als het gaat om het behalen van de projectdoelen verwacht ik dat we eerlijk – en als het moet- hard naar elkaar zijn. Dat houdt ons scherp, daardoor boeken we de beste resultaten en worden deadlines gehaald.

Nog meer over mij

Het bourgondische Breda is waar ik geboren en getogen ben, en waar ik woon en werk in het mooie Ginneken samen met mijn vriendin Renée. We houden van reizen, dus het kan zomaar zijn dat ik op een strand in Mexico, Indonesië of Colombia zit tijdens een businessmeeting via Skype.

Daarnaast sport ik veel en heb ik een bovengemiddelde interesse voor geopolitieke ontwikkelingen, futurisme en geschiedenis (hier komt toch die Master bestuurskunde om de hoek kijken).

Heb je tot hier gelezen?

Dat is mooi, want dan ben je niet afgehaakt en is de kans groter dat wij bij elkaar passen op zakelijk vlak. Heb je een vraag of wil je gewoon een keer kennismaken? Bel of stuur een berichtje via Whatsapp op nummer 0615057108 of e-mail naar info@demiantacq.nl.

Demian Tacq

Demian Tacq

Auteur

Als freelance webdeveloper, webdesigner en content marketeer ben ik gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites met behulp van het content management systeem WordPress.