Wie is die Demian Tacq eigenlijk?

WordPress en marketing specialist die organisaties helpt bij het realiseren van online oplossingen.  

 

Toen ik afstudeerde voor mijn master Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit vijf jaar geleden wist ik al dat ik absoluut niks met het diploma ging doen. Ik heb nog even bijgeklust bij DUO en dat maakte mij nog zekerder dat ik niet thuis hoor in het publieke domein.

Wat dan wel?

Omdat ik tijd- en plaatsonafhankelijk wilde werken, een probleem had met autoriteit en wel enige interesse in het digitale domein had ben ik HTML gaan leren. En daarna CSS. En daarna WordPress, Photoshop, UX, een beetje PHP, wat Javascript, Google Ads en SEO. Je bgrijpt het wel, het houdt nooit op. Daar houd ik van. Geen repetitieve taken, maar elke keer een nieuwe uitdaging.

It’s about the people

Ondertussen heb ik zo’n twintig vaste klanten (vooral uit het MKB) waarvoor ik uiteenlopende taken uitvoer op het gebied van online marketing en webdevelopment. Ik presenteer mezelf als WordPress specialist, omdat ik daar alles van weet (en omdat ik daar goed op gevonden wordt op Google). Maar ik kan eigenlijk veel meer. Van complete webshops tot korte bedrijfsfilmpjes en van het schrijven van blogposts tot social media automation campagnes.

Ik ben van mening dat we als zakenpartners een kwalitatief hoogwaardige relatie moeten opbouwen die informeel van aard is. Maar als het gaat om het behalen van de projectdoelen verwacht ik dat we eerlijk en -als het moet- hard naar elkaar zijn. Dat houdt ons scherp, en daardoor boeken we de beste resultaten en worden deadlines gehaald.

Nog meer over mij

Geboren en getogen ben ik in het bourgondische Breda, waar ik woon in het mooie Ginneken samen met mijn vriendin Renée. We houden van reizen, dus het kan zomaar zijn dat ik op een strand in Mexico, Indonesië of Colombia zit zijn tijdens een businessmeeting via Skype.

Daarnaast sport ik veel en heb ik een bovengemiddelde interesse voor geopolitieke ontwikkelingen, futurisme en geschiedenis (hier komt toch die Master bestuurskunde om de hoek kijken).

Heb je tot hier gelezen? Dat is mooi, want dan ben je niet afgehaakt en is de kans groter dat wij bij elkaar passen op zakelijk vlak. Heb je een vraag of wil je gewoon een keer kennismaken? Bel of stuur een berichtje via Whatsapp op nummer 0615057108 of e-mail naar info@demiantacq.nl.

Pin It on Pinterest